Zomersalon bij Arti et Amicitiae


Tentoonstelling 27 juli – 8 september 2021
.

Je bent van harte uitgenodigd om de tentoonstelling ‘Hurray Summer Keeps Coming’ te komen bekijken bij Arti et Amicitiae. Arti is een vereniging van kunstenaars en kunstliefhebbers. De vereniging heeft een riant gebouw aan het Rokin in Amsterdam, met grote expositiezalen op de eerste etage. Met op de begane grond de bijzondere, klassiek negentiende eeuwse sociëteitsruimte, die overdag ook voor niet-leden toegankelijk is voor een lunch of een drankje.

Met een knipoog naar nieuwe technieken

Voor deze tentoonstelling hangen de kunstwerken in de sociëteit. Eén werk per deelnemer en het formaat is maximaal A3. De organisatie vroeg ons om in alle vrijheid te reageren op David Hockney’s vernieuwende kleurrijke iPad tekeningen.

Van mij hangt er een iPhone tekening, geprint op een houten paneel. Het is de voorlopig laatste uit de serie ‘On the Way Home’. Allemaal getekend vanuit een rijdende auto, op een iPhone of iPad, vaak ’s nachts.

Elke middag is een van de kunstenaars aanwezig voor een speciale en ongedwongen ontvangst.
Ik ben er op vrijdag 6 augustus, van 12.30 tot 15.00 uur en ik zou het leuk vinden je dan te zien.

Rokin 112
Amsterdam
020-6245134

Openingstijden

In juli en september: ma t/m vr van 12.00 tot 17.00 uur
In augustus: di t/m za van 11.00 tot 18.00 uur

Dit is de laatste van vier Zomersalons die bij ARTI georganiseerd zijn. Met dank aan de Gemeente Amsterdam, EPS Amsterdam, Anja Swart en de initiatiefnemers Harald Schole en Friso Witteveen.