Tentoonstelling Tekenkabinet XS

Je bent van harte uitgenodigd om van vrijdag 5 t/m zondag 28 juni de tentoonstelling te bezoeken met 100 recente tekeningen van evenzoveel kunstenaars. In het opgefriste kunstpaviljoen in het Amstelpark te Amsterdam.

XS

Dit jaar is het formaat van de tekeningen niet maximaal A3 (42 x 29,7 cm), zoals voor de zes voorgaande jaren gold, maar A5 (21 x 14,8 cm).  Tekenkabinet XS toont, naast de 100 werken op de tentoonstelling, nog een veelvoud hiervan op haar website. Van mij zijn er 5 werken op de site opgenomen

Deelnemers

De deelnemerslijst bevat vertrouwde namen, maar ook mooie nieuwe aanwas.

De tekenaars creëren samen opnieuw een boeiende, veelkleurige tekenoase in een sprookjesachtige omgeving. De tekeningen in diverse stijlen, handschriften, gedachten, gebruikte materialen, fantasieën, papiersoorten -en ook andere dragers- nemen de toeschouwer mee op reis naar nieuwe en andere werelden.

Bij aankoop

Zowel op de tentoonstelling als via de website kan je een kunstwerk kopen. Als extra service wordt iedere aangeschafte tekening gratis verzonden, in een handgemaakte Tekenkabinet-doos met deksel.

Als bonus wordt een exemplaar van de begeleidende catalogus (op A6 formaat) mee verpakt; een kennismaking met het werk van 100 tekenaars en een collector’s item ineen.

Overzicht van alle tekeningen

Adres

Tekenkabinet

Amstelpark 13

1083HZ Amsterdam

Volg in het Amstelpark de bordjes richting Gallery Park Art. Het Tekenkabinet ligt tussen de Belgische kloostertuin en de Japanse tuin, vlakbij de centrale vijver.

Route en plattegrond

Openingstijden

Vrijdag 5 t/m zondag 28 juni 2020.

Vrijdag, zaterdag en zondag, van 12.00 tot 17.00 uur

Entreebewijs

Door de maatregelen rondom het Corona-virus kunnen maximaal 4 bezoekers tegelijk de tentoonstelling bezoeken, rekening houdend de verplichte afstand van 1,5 meter. 

Daarom introduceert Tekenkabinet entreetickets met een bijpassend tijdslot, die vooraf dienen te worden aangeschaft / gereserveerd. Er zijn per middag 7 tijdslots die een half uur geldig zijn. 

Deze entreetickets zijn via de webshop verkrijgbaar.

Zonder ticket / reservering (uitgeprint of zichtbaar op telefoon) kan helaas geen toegang worden verleend.

Indien je op een ander moment dan de beschikbare data of tijdstippen wilt komen, maak dan a.u.b. een afspraak voor een privé bezoek op maat. Dit is mogelijk voor maximaal 2 personen die op hetzelfde adres woonachtig zijn.

How to adjust
How to adjust