Het Cultuurfonds staat achter Project Paradijs

Eind november kreeg ik positief bericht over mijn subsidieaanvraag bij Het Cultuurfonds. Ik ben heel blij dat mijn aanvraag is toegekend.

Het Cultuurfonds ondersteunt voornamelijk grote culturele projecten, maar heeft ook een potje voor individuele kunstenaars. Een geldelijke bijdrage aan een project waar je zelf heel erg in gelooft is fijn, maar daarnaast is het nog veel stimulerender dat een commissie die veel aanvragen ziet en beoordeelt zich achter je plannen schaart. Het is een enorme steun in de rug.

De eerste fase van Project Paradijs, waar ik het subsidie voor ontving, denk ik na zomer 2024 af te kunnen ronden. Daar zal ik op mijn website verslag van doen.

Wil je meer lezen over het Project Paradijs klik dan hier.

Als je op de hoogte wilt blijven van Project Paradijs, schrijf je dan in voor mijn Nieuwsbrief.