Atelier Presentaties WG-Terrein, 2023

Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober van 13.00 tot 18.00 uur, laat ik in mijn atelier een selectie zien van werk van de afgelopen 5 jaar.
 
Sommige werken zal je herkennen, maar veel is nog niet eerder tentoongesteld. Een mooie gelegenheid voor bezoekers om te onderzoeken wat de nieuwe ontwikkelingen zijn en welke elementen door de jaren heen blijven terugkeren.
 
iPad tekeningen
Daarnaast zijn er een paar van mijn iPad tekeningen te zien uit de serie On the Way Home (geprint op hout of aluminium). Die tekeningen maak ik onderweg. Alles optekenend wat ik, zittend in een auto, langs zie komen. Het zijn eigenlijk klassieke landschappen en toch zijn ze heel nieuw en eigentijds. Want zulke afbeeldingen werden niet ’ter plekke’ gemaakt met de klassieke schildertechnieken. Niemand zet zijn ezel midden op de snelweg neer. Maar met een iPad kan dat allemaal wel, tekenend vanuit een rijdende auto.
Je bent van harte welkom om alles te komen kijken.
 
63 kunstenaars heten je welkom
Tijdens dit weekend zijn de ateliers in twee gebouwen van het voormalig Wilhelmina Gasthuis te bezoeken: paviljoen 18 en 19. Je kunt werk bekijken van in totaal 63 kunstenaars, die ook aanwezig zijn. Zij staan open voor een gesprek over hun werk en bijna al hun werk is te koop.

Tot zaterdag 7 of zondag 8 oktober, 13.00 tot 18.00 uur.
Ik verheug me op je komst.

Helga Kos
Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 129
1054 RV Amsterdam
(in Paviljoen 18, de voormalige Vrouwenkliniek van het ziekenhuis)

Wil je je vast verheugen op wat er allemaal te zien is?